×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Faze Clan-stjärnan menar att folk överreagerar rörande Counter-Strike 2

1
Source 2 kanske inte är så stort som vissa tror.
Efter att Faze Clan förstört Ninjas in Pyjamas i ESL Pro League så intervjuades både Finn "karrigan" Andersen och Russel "Twistzz" Van Dulken. När frågan om Counter-Strike 2 samt Source 2 på tal så gav den kanadensiska spelaren sina tankar.

Han säger att alla överreagerar kring den ryktade uppdateringen. Han säger att han tror att det kommer att vara en uppdatering för att mesha kartor bättre. Han tror inte att det kommer att vara sen superstor uppdatering som förändrar spelet. Istället att det blir lättare att fixa buggar.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..