×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Nya bevis för Source 2 till Counter-Strike upptäckta: "Bästa bevisen hittills"

1
Den nya upptäckten tolkas som bevis för att en ny version av Counter-Strike är nära förestående.
I flera år har CS-entusiaster hoppats och väntat på att få spela Counter-Strike på speltillverkaren Valves senaste spelmotor Source 2. Nu sprids nya uppgifter som sägs kunna utgöra bevis på att en uppdatering till Source 2 är nära förestående.

Uppgifterna handlar om en kodsnutt som återfinns i en av grafikkorttillverkaren Nvidias senaste drivrutinsuppdateringar. Genom uppdateringen, som enligt CS-profilen Gabe Follower dök upp någon gång i februari, har en ny spelprofil lagts till för en applikation som har namnet "csgos2.exe" och "cs2.exe".

Spelprofilen, som av nyhetssajten Dot Esports benämns som "kanske de bästa bevisen hittills", tolkas av flera Source 2-entusiaster som ett tecken på att Valve planerar att släppa en ny version av Counter-Strike snart.

Valve har, i vanlig ordning, inte gjort något officiellt uttalande rörande frågan och endast framtiden får utvisa om tillverkaren faktiskt arbetar på en ny version av spelet eller inte.


Artikelbild: Pressbild/Valve och Gabe Follower/Youtube

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..