×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister avslöjar vad han vill ha tillbaka i Counter-Strike 2

1
Många profiler berättar nu vad de vill se i den uppdaterade versionen.
Counter-Strike 2, Source 2 till CS:GO. Något är på gång, det känner alla. Nu ger många CS-profiler sina åsikter om vad de vill se i den nya versionen, eller uppdateringen eller vad det nu än är.

Bland dessa är svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer. Han säger att han vill ha tillbaka förmågan att köpa ammo, precis som man gjorde i 1.6. Andra personer har lite mer försiktiga tankar. Jacob "Pimp" Winneche vill bara se en kopia av CS:GO.

Några som också har kommit med en uppskattat Tweet är Heroic. Twitter-kontot för det danska laget ber om 128 tick, antifusk direkt i kärnan av operativsystemet, spellägen som kz, bhop och surf integrerat i spelet och mer.

Även många content-skapare har gått ut med vad de vill se. De flesta av dessa fokuserar sig på skins och ekonomin runt det. De flesta verkar tro att Valve inte kommer att ändra så mycket. Den otroligt populära kreatören ohnePixel gick ut med vad han vill se. Där nämner han saker vi har sett i andra spel som Twitch drops och creator codes.




Artikelbild: Stefan Romare

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..