×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny patch kan ha avslöjat fler detaljer om Counter-Strike 2

1
En ny läcka spär på ryktena om Counter-Strike 2.
Den senaste veckan har nyheter om en ny version av Counter-Strike benämnt Counter-Strike 2 florerat flitigt. Nu har ytterligare bevis hittats som kan avslöja fler detaljer om uppdateringen än vad som tidigare framkommit.

Det är CS-profilen Gabe Follower som hittat flera referenser till Counter-Strike i koden till den senaste Dota 2-patchen. Enligt nyhetssajten Dexerto finns det i koden bland annat referenser till en ny operation, kartor, lådnycklar och spray kits. Bland annat refereras till kartan de_zoo som lades till i CS:GO i början av 2019.


Eftersom Dota 2 är byggt på speltillverkaren Valves senaste spelmotor Source 2 tolkar många uppgifterna i koden som en bekräftelse på att det existerar en version av Counter-Strike byggd på spelmotorn.

Enligt uppgifter som publicerats av esportjournalisten Richard Lewis är planen att en beta till Counter-Strike 2 ska släppas under mars månad. Valve själva har ännu inte gjort några offentliga uttalanden rörande uppgifterna.

Artikelbild: Pressbild/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..