×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Ny vinst för es3tag och Faze Clan — en vinst från att säkra plats i vårfinalerna

1
Den utlånande Ninjas In Pyjamas-spelaren är ännu obesegrad i Faze Clan.
Trots turbulensen inför Blast Premier-gruppspelet fortsätter Faze Clan att leverera vinster på servern. Under söndagen säkrade laget sin andra raka seger i gruppspelet och är nu klara för upper bracket-final i turneringens grupp B.


Laget, som efter många om och men fick ställa upp med Ninjas in Pyjamas-spelaren Patrick "es3tag" Hansen i sin femma, vann söndagens möte mot OG med 2-1 i kartor. Efter att bägge lagen vunnit sina respektive kartval körde Faze Clan över OG på den avgörande kartan Inferno där slutresultatet skrevs hela 16-4 till Faze.


I grupp B:s lower bracket-match mellan Complexity Gaming och Team Liquid, som också spelades på söndagen, var det förhandsfavoriterna i Liquid som drog det längsta strået. Världstrean krossade Complexity på Anubis med 16-2 och följde sedan upp med en stabil 16-12-seger på Overpass.

Resultaten innebär att Complexity slutar sist i grupp B och därmed seedas till den första rundan i turneringens nästa fas. Där måste laget vinna två matcher i rad för att säkra en plats i Blast Premiers vårfinaler.

För Faze Clan väntar gruppfinal senare i veckan. Där ställs laget mot vinnaren i matchen mellan OG och Team Liquid som spelas på tisdag.

Artikelbild: Jak Howard/Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..