×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ny vinst för es3tag och Faze Clan — en vinst från att säkra plats i vårfinalerna

1
Den utlånande Ninjas In Pyjamas-spelaren är ännu obesegrad i Faze Clan.
Trots turbulensen inför Blast Premier-gruppspelet fortsätter Faze Clan att leverera vinster på servern. Under söndagen säkrade laget sin andra raka seger i gruppspelet och är nu klara för upper bracket-final i turneringens grupp B.


Laget, som efter många om och men fick ställa upp med Ninjas in Pyjamas-spelaren Patrick "es3tag" Hansen i sin femma, vann söndagens möte mot OG med 2-1 i kartor. Efter att bägge lagen vunnit sina respektive kartval körde Faze Clan över OG på den avgörande kartan Inferno där slutresultatet skrevs hela 16-4 till Faze.


I grupp B:s lower bracket-match mellan Complexity Gaming och Team Liquid, som också spelades på söndagen, var det förhandsfavoriterna i Liquid som drog det längsta strået. Världstrean krossade Complexity på Anubis med 16-2 och följde sedan upp med en stabil 16-12-seger på Overpass.

Resultaten innebär att Complexity slutar sist i grupp B och därmed seedas till den första rundan i turneringens nästa fas. Där måste laget vinna två matcher i rad för att säkra en plats i Blast Premiers vårfinaler.

För Faze Clan väntar gruppfinal senare i veckan. Där ställs laget mot vinnaren i matchen mellan OG och Team Liquid som spelas på tisdag.

Artikelbild: Jak Howard/Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..