×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Heroic vinner danskderbyt i Blast — Vitality sätter EG på plats

1
Efter att NIP förlorat sin öppningsmatch i Blast spelades ytterligare två matcher. Där var det favoriterna som gick vinnande ur båda mötena.
Evil Geniuses hade en bra start på Blast genom att överraska mot Heroic. När de istället ställdes mot Team Vitality så var de chanslösa. De kunde få ihop elva rundor på sitt kartval, Overpass, men på Inferno hade de inget att säga till om, 16-1 till Vitality som säkrar final i grupp A.

Senare under dagen fick vi se det efterlängtade danskderbyt mellan Astralis och Heroic. Där var det Nicolai "dev1ce" Reedtz och kompani som startade starkast genom att Inferno med 16-10. Efter det vände dock matchen helt.

På både Mirage och Vertigo var Heroic dominanta. Båda kartorna vann de med 16-4 för att skicka ner Astralis till knockout-delen. Heroic kommer därmed att spela ett returmöte mot Evil Geniuses för en plats i gruppfinalen mot Vitality.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..