×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tuff start på nya säsongen — NIP förlorar debuten med headtr1ck

1
Trots en imponerande match av nyförvärvet så räckte inte Ninjas In Pyjamas till mot Natus Vincere.
Den första matchen för säsongen för Ninjas in Pyjamas spelades mot Natus Vincere och det startade bra på Inferno. De fick med sig hela åtta rundor från sin T-sida på sitt kartval. Men de fick inte så mycket mer än det Navi dominerade och stängde kartan med 16-9.

Näst på tur var Navis egna kartval, Mirage. Det var också de som startade starkast men NIP kunde komma tillbaka och fick med sig åtta rundor till sidbytet. Väl på sin T-sida var ninjorna starka. Daniil "headtr1ck" Valitov låg i framkant när NIP säkrade 15 rundor. Det blev dock övertid men NIP fortsatte starkt, 19-17 till NIP. headtr1ck slutade på 30 frags.

Sista och avgörande kartan blev Overpass och Navi bjöd på en riktigt imponerade T-sida. De vann hela elva rundor på kartan som brukar vara i favör för CT-sidan. NIP gjorde ett tappert försök att komma tillbaka men ledningen var för stor. 16-8 till Navi.

NIP är därmed nerskickade till lower bracket i grupp C och kommer att ställas mot BIG på måndag.





Artikelbild: Jak Howard/Blast Premier

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..