×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska talangens sjuka Astralis-debut — fick ett ace i första rundan

1
Trots Christian "Buzz" Andersens fina start lyckades Astralis inte vinna sin första match i Blast Premier Spring-gruppspelet.
På torsdagen drog äntligen årets tävlingssäsong i Counter-Strike igång på riktigt. Två matcher spelades i turneringens grupp A och det blev Evil Geniuses och Team Vitality som drog det längsta strået i matcherna.


Först ut för dagen var mötet mellan hemmalaget Heroic och Evil Geniuses. På förhand var världsettan Heroic storfavoriter och laget öppnade starkt genom att vinna EG:s kartval Inferno med 16-7. Därefter gick det sämre.

EG spelade hem Ancient med 16-14 efter en stark inledande CT-halva och på avgörande Overpass var det återigen amerikanerna som med nöd och näppe kunde ta en kartvinst med samma siffror som på karta två. Vincent "Brehze" Cayonte var dödligast på servern på den avgörande kartan med sina 28 kills.


I den andra matchen för dagen inledde Astralis debutant Christian "Buzz" Andersen på bästa möjliga sätt när han levererade ett ace i sin första runda. Trots den fantastiska starten blev det dock ingen vinst för Buzz i debuten.

Efter den inledande kallduschen ryckte laget upp sig och kunde säkra två raka kartvinster. Först vann laget Overpass med 16-12 och sedan vann man sitt eget kartval Vertigo med 19-15 efter övertid.

Resultaten innebär att EG får möta varandra i en vinnarmatch i helgen medan Heroic och Astralis får kämpa mot varandra i förlorarmatchen.

Artikelbild: Jak Howard/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..