×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter Faze-dramat — bänkade NIP-spelaren ersätter rain och k0nfig

1
Patrick "es3tag" Hansen kommer att hoppa in i Faze Clan i Blast Premier Spring-gruppspelet.
Efter torsdagens oklarheter rörande Faze Clans laguppställning i Blast Premier Spring-gruppspelet stod det under kvällen klart att Patrick "es3tag" Hansen blir lagets femte spelare i turneringen. Ninjas in Pyjamas bänkade dansk kliver in i laget efter att Faze i sista stund nekats att använda sin tänkta spelare Kristian "k0nfig" Wienecke.

Oklarheterna rörande uppställningen har sin bakgrund i att Faze-spelaren Håvard "rain" Nygaard missar turneringen eftersom han i dagarna ska bli pappa. Faze Clan agerade i tron om att k0nfig tilläts ersätta spelaren, men efter att det uppdagats att k0nfig också var registrerad som Heroics avbytare valde Blast att ändra sig och vägra k0nfig möjligheten att spela.

Detta kom som en överraskning för Faze Clan som hävdade att Blast godkänt k0nfig i ett tidigare skede. Enligt Faze Clan-spelarna ändrade sig Blast efter att andra lag påpekat att beslutet eventuellt stridit mot arrangörens egna regler.

Eftersom es3tag fortfarande har kontrakt med NIP har Blast meddelat att Faze Clan inte kommer att få ställa upp med spelaren om de båda lagen möter varandra i turneringen.

Faze Clan ställer upp med följande femma i Blast Premier Spring-gruppspelet:
Helvijs "broky" Saukants
Russel "Twistzz" Van Dulken
Finn "karrigan" Andersen
Robin "ropz" Kool
Patrick "es3tag" Hansen


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Faze Clan
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..