×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kMs hoppas på arena-final i Svenska Cupen: "Kappas ultras kan gå in och domdera"

1
Kappa Bar-coachen Maikel "kMs" Yüksel vill bjuda på show i Space Arena.
Det blev Kappa Bar som till slut säkrade den sista platsen i Svenska Cupens slutspel. I intervjun på sändningen efter lagets vinst mot Pepsilon i gruppfinalen var Kappa-coachen Maikel "kMs" Yüksel strålande glad.

— Det känns fantastiskt faktiskt! Det känns riktigt, riktigt gött, säger han.

— Det var många riktigt snygga clutchar idag. Ni har väl suttit där i studion och skakat. Kul att det är Kevin "pupcake" Henning som får sätta avslut på det och skjuta oss till en LAN-final.

Trots att Kappa förlorade upper bracket-finalen mot Pepsilon tidigare under gruppspelet klev laget in i gruppfinalen med starkt självförtroende.

— Vi hade ganska bra koll på hur de skulle spela. Vi satte våra skott på ett annat sätt än vi gjorde i första mötet, där kom vi inte riktigt igång individuellt. Då sprang de mer eller mindre över oss och spelade svinbra och aimade ut oss, säger kMs.

Trots att laget "bara" är en mix och inte tränar ihop har Kappa alltså tagit sig till slutspelet i en av Sveriges mest prestigefyllda tävlingar. Inför LAN-finalerna avslöjar kMs att det kan smygas in några träningspass för laget.

— Ju längre säsongen har gått desto mer betyder det för gubbarna som blir sjukt glada över det här. Lite träning kommer vi nog få in, men än så länge så praccar vi ingenting.

— Men det kommer nog definitivt bli lite mer, man vill ändå golva de duktiga lagen som ska vara med på LAN-finalerna, säger kMs.

Avslutningsvis tackade kMs för stödet och tillade att han och Kappas supporterskara hoppas få bjuda på show i Space Arena senare i höst.

— Tack till alla som tittar och stort tack till Svenska Cupen, vilken fantastisk turnering det här. Det ska bli riktigt kul att se er på LAN-finalerna. Vi hoppas på arena-spel så att Kappas ultras kan gå in och domdera, säger han

Svenska Cupens slutspel spelas den 14—16 oktober på plats i Space Arena i Stockholm. Turneringen öppnar upp för publik den 15 och 16 oktober då semifinalerna, bronsmatchen och finalerna spelas.

Du hittar biljetter till Svenska Cupens finaler här.

Artikelbild: Pressbild/Vikings Esports
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..