×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

00Prospects vinner grupp A — tar slutspelsplatsen i Svenska Cupen

1
Ännu en gång fick 00Prospects en seg start men när de väl kom igång så var det bara att rulla. Med 2-1 mot Vizer blir det Prospects som tar platsen i slutspelet genom att vinna grupp A.
Det blev en tuff start för 00Prospects och det såg ut som att Vizer bara skulle springa över det norska laget. På andra kartan vände det dock och Prospects lyckades knipa slutspelsplatsen i Svenska Cupen med 2-1 i kartor.

På Mirage så hade Prospects extremt svårt att hitta fotfästet och Vizer hade full kontroll över hela matchen, Vizer stängde med 16-9. På Overpass så var det vinna eller försvinna och efter många jämna rundor så blev det Prospects som tog hem kartan med 16-12. Vinsten gav Prospects det självförtroende de behövde och Inferno slutade med 16-9.

Det roligaste ni behöver veta om dagens match är att Prospects IGL, Alexander "AlekS" Andersson, faktiskt satt på det italienska internetcafeét Netvana på grund av en dåligt inplanerad semester.

Imorgon är det dags för grupp B att dra igång där vi bland annat hittar Kappa Bar och nomix.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..