×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sista slutspelslaget klara —Kappa Bar vinner dramatisk match mot Pepsilon

1
Det var förmodligen den jämnaste matchen vi sett hittills i Svenska Cupen när det var dags för gruppfinalen mellan Kappa Bar och Pepsilon. Efter mycket fram och tillbaka så blev det till slut Kappa Bar som stängde med 2-0.
Gruppfinalen i Svenska Cupen mellan Kappa Bar och Pepsilon var nog den roligaste matchen vi sett på länge. Trots att Kappa vann med 2-0 så var det en extremt jämn match med fantastiskt många bra rundor från olika spelare.

I princip varje runda på Mirage var en höjdpunkt och det krävdes dubbel övertid för att Kappa skulle kunna stänga kartan med 22-20. Även andra kartan blev spännande då det länge såg ut som att Kappa hade grepp om matchen men Pepsilon tog sakta ikapp och det såg ut att bli ännu en övertid.

Det blev till slut Kevin "pupcake" Henning som stängde Ancient med en otrolig 3v1-clutch och kartan slutade med 16-13.

Alla lag inför slutspelet är klara och den 15:e oktober slår vi upp dörrarna på Space Arena. Biljetter kan du köpa på billetto.se.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..