×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix inbjudna till Svenska Cupen: "Enormt glada och stolta"

3
En av de organisationer som kanske bäst representerat den svenska scenen under de senaste åren är inbjudna till slutspelet av Svenska Cupen.
Idag meddelar Fragbite att den nästa sista inbjudan till slutspelet av Svenska Cupen går till Lilmix. Organisationen har gång på gång visat upp sig både på den svenska och nordiska scenen.

– Lilmix har under flera års tid satsat på att bygga upp en stark närvaro på den svenska Counter-Strike-scenen. Deras insatser för att stärka den svenska scenen är helt i samklang med vad vi vill göra med Svenska Cupen, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Laget vann senaste säsongen Fragleague Nordic Championship och tog sig även till slutspel av Svenska Elitseriens vårsäsong.

– Lilmix är enormt glada och stolta över att ha fått den här inbjudan till Svenska Cupen! Fragbite och gänget där borta gör ett sånt enormt arbete för att få tillbaka Svensk CS:GO till toppen! Med denna invite kommer vi satsa stenhårt och verkligen göra vårt bästa för att vara med och fightas om guldet. Detta blir dessutom ett bra kvitto för att vi fakitiskt har gjort något stort för svenska scenen senaste 2-3 åren. Skriver Max "quix" Lindqvist från Lilmix.

Svenska Cupen arrangeras av Fragbite i samarbete med Expressen och spelas under höstsäsongen 2022. Turneringen är uppdelad i tre faser – de öppna kvalen, gruppspelet och slutspelet. De öppna kvalen spelas online i slutet av augusti och början av september. Gruppspelet – som också spelas online – äger rum i september och slutspelet spelas i LAN-miljö den 7–9 oktober inför publik i Space Arena i Stockholm.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..