×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Eyeballers inbjudna till Svenska Cupen: "EYE är här för att stanna och det kommer vi bevisa"

6
Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists organisation är det andra laget att få en inbjudan till Svenska Cupens slutspel.
Fragbite meddelar idag att Eyeballers blir det andra laget som får en inbjudan till Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. Eyeballers har, sedan organisationen nylanserades i början av juni, visat upp starka resultat på hemmaplan och internationellt.

– Att Eyeballers återuppstått är en av årets hittills roligaste nyheter för den svenska CS:GO-scenen. Vi är ruggigt glada över att ha dem med oss i Svenska Cupens slutspel, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Eyeballers leds av de svenska Major-vinnarna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist. På hemmaplan vann laget Elitseriens vårsäsong och i slutet av juli kom laget tvåa i en stor onlineturnering.

– Eyeballers är otroligt glada och stolta att ta emot en inbjudan till Svenska Cupen, inte bara för att vi anser att detta är bland de viktigaste satsningarna inom svensk CS historia, utan också för att det någonstans också ger oss i EYE ett kvitto på det vi gör och allt arbete vi lägger ner. EYE är här för att stanna och det kommer vi bevisa på Svenska Cupen, säger JW om inbjudan.

Svenska Cupen arrangeras av Fragbite i samarbete med Expressen och spelas under höstsäsongen 2022. Turneringen är uppdelad i tre faser – de öppna kvalen, gruppspelet och slutspelet. De öppna kvalen spelas online i slutet av augusti och början av september. Gruppspelet – som också spelas online – äger rum i september och slutspelet spelas i LAN-miljö den 7–9 oktober inför publik i Space Arena i Stockholm.

Läs mer om Svenska Cupen på svenskacupen.gg.

Artikelbild: Pressbild/Svenska Cupen
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..