×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Team Finest inbjudna till Svenska Cupen

2
Team Finest är klara för Svenska Cupens slutspel.
Sveriges just nu näst högst rankade CS:GO-lag Team Finest får en inbjudan till Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. Laget är det fjärde och sista laget som får en direktinbjudan till Svenska Cupens slutspel.

— Team Finest, med sin svenska kärna, har under våren varit Sveriges näst starkaste femma på den internationella Counter-Strike-scenen. Det känns jättekul att laget för första gången någonsin tävlar på hemmaplan i en nationell CS:GO-tävling, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Under vårsäsongen har Finest deltagit i flera internationella onlineturneringar. I maj vann laget den fjärde upplagan av Pinnacle Cup IV vilket gav dem en plats i LAN-turneringen Pinnacle Cup Championship som spelades inför storpublik i Lund.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Anmäl dig till öppna kvalen!

Kval #1 (29–30 augusti)

Kval #2 (3–4 september)

Kval #3 (5–6 september)

Deltagarinformation: Svenska Cupens öpppna kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..