×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Finest inbjudna till Svenska Cupen

2
Team Finest är klara för Svenska Cupens slutspel.
Sveriges just nu näst högst rankade CS:GO-lag Team Finest får en inbjudan till Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. Laget är det fjärde och sista laget som får en direktinbjudan till Svenska Cupens slutspel.

— Team Finest, med sin svenska kärna, har under våren varit Sveriges näst starkaste femma på den internationella Counter-Strike-scenen. Det känns jättekul att laget för första gången någonsin tävlar på hemmaplan i en nationell CS:GO-tävling, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Under vårsäsongen har Finest deltagit i flera internationella onlineturneringar. I maj vann laget den fjärde upplagan av Pinnacle Cup IV vilket gav dem en plats i LAN-turneringen Pinnacle Cup Championship som spelades inför storpublik i Lund.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Anmäl dig till öppna kvalen!

Kval #1 (29–30 augusti)

Kval #2 (3–4 september)

Kval #3 (5–6 september)

Deltagarinformation: Svenska Cupens öpppna kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..