×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Klart: KRIMZ ställs mot världstrean — här är alla slutspelsmatcher i ESL Pro League

1
Freddy "KRIMZ" Johansson är Sveriges enda hopp i ESL Pro League-slutspelet.
Efter fyra veckors gruppspel är det nu dags för ESL Pro Leagues slutspel att dra igång. Redan på tisdag spelas de första åttondelsfinalerna i turneringen.

För svensk del står allt hopp till Fnatic-spelaren Freddy "KRiMZ" Johansson som är den enda svenska spelaren som tog sig vidare från gruppspelet. En blytung start på gruppspelet med tre raka förluster gjorde att Ninjas in Pyjamas missade slutspelet.

För KRIMZ blir det åttondelsfinal på tisdag klockan 15:30 då Fnatic ställs mot världstrean Team Liquid. Faze Clan och Heroic, som coachas av svenskarna Robert "RobbaN" Dahlström och Richard "Xizt" Landström, ställs mot Complexity Gaming och Natus Vincere.

Lagen som slutade etta i sina respektive grupper, det vill säga Cloud9, MOUZ, G2 Esports och Team Vitality har alla seedats rakt in i kvartsfinalerna och slipper därmed spela åttondelsfinal.

Alla åttondelsfinaler i ESL Pro League


Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..