×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Här lurar s1mple skjortan av motståndaren genom en 1v2 ninja defuse

1
Oleksandr "s1mple" Kostylievs luriga ninja-play fick Owen "smooya" Butterfield att brista ut i gapskratt.
En konsekvens av ESL Pro Leagues gruppspelsformat är att spelare som spelat färdigt sina gruppspelsmatcher får en längre period utan tävlingsmatcher. I väntan på slutspelet har världens bästa CS:GO-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev roat sig med att både hoppa in i legendarturneringen Kinguin Legends och spelat en hel del matcher på Faceit.

En av spelarna som s1mple ofta spelar Faceit-matcher tillsammans med är Owen "smooya" Butterfield. Under en av smooyas sändningar bjöd s1mple på ett riktigt lurigt play.

När motståndaren missade s1mple på Nukes B-site väntade stjärnan tills bomben blivit plantad innan han smög sig på och säkrade sin kill. Sekunder senare var bomben defused och rundan vunnen utan att motståndarens levande lagkamrater hunnit förstå vad som hänt.

Insatsen fick smooya att brista ut i gapskratt och konstatera att motståndaren inte borde ha plantat bomben.

Se s1mples luriga ninja defuse nedan:

Artikelbild: Abolfazl eslami/Unsplash och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..