×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Furia och Liquid säkrar sista slutspelsplatserna i ESL Pro League — EG utslagna

1
De två förhandsfavoriterna säkrade sina platser i ESL Pro League-slutspelet genom varsin vinst i sista omgången.
Inför gårdagens avslutande ESL Pro League-gruppspelsomgång i grupp D var Cloud9 det enda laget som säkrat en plats i turneringens slutspel. Team Liquid, Furia Esports, Evil Geniuses och Eternal Fire hade fortfarande chansen att ta en slutspelsplats.

I slutändan var det förhandsfavoriterna Team Liquid och Furia Esports som säkrade sina slutspelsplatser. Furia, som bara behövde vinna en karta mot EG, var först att säkra sin plats i slutspelet efter att ha tagit hem Overpass med 16-11. Laget vann sedan också den andra kartan vilket släckte EG:s slutspelshopp helt.

Team Liquid gjorde på sitt håll det som krävdes för att laget inte skulle tappa sin slutspelsplats till Eternal Fire. Efter att det turkiska laget besegrat Movistar Riders krävdes en vinst för Liquid mot Cloud9 för att det nordamerikanska laget skulle ta sig vidare. Matchen mellan Liquid och Cloud9 slutade till slut 2-0 till Liquid vilket var C9:s första förlust i gruppspelet.


Grupp D
1. Cloud9 4-112p
2. Furia Esports4-112p
3. Team Liquid3-29p
4. Evil Geniuses2-36p
5. Eternal Fire2-36p
6. Movistar Riders0-50p

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..