×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

s1mple kritiserar spelarhotellet: "Myror i sängen och mögel på väggarna"

1
ESL har flyttat världsstjärnan efter att han öppet klagat på hotellstandarden.
Världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev har tvingats byta hotellrum i Malta inför ESL Pro Leagues slutspel. Detta efter att hans hotellrum haft problem med både skadedjur och mögel.

Det var spelaren själv som öppet kritiserade turneringsarrangören ESL på Twitter för hotellstandarden. I ett inlägg skrev s1mple igår att det var dags för ESL att "vakna och påminna sina anställda vad professionalism är". Vidare kallade s1mple hotellet för ett "skithotell" och menade att kommunikationen mellan spelarna och arrangören var "fruktansvärd".

Efter att ha fått mothugg av några av sina Twitter-följare som menade att s1mple klagar för mycket valde stjärnan att posta en bild från hotellrummet.

"Dude, jag vill inte klaga men om jag vaknar med myror i sängen och ser på väggen att det är mögel i ett 4-stjärnigt hotell vet jag inte vad jag ska göra", skriver s1mple.


I ett inlägg på Reddit valde ESL-chefen Ulrich "TheFlyingDJ" Schulze att svara på kritiken.

"s1mple fick ett nytt rum när han meddelade vår personal (vilket han inte gjorde innan tweeten)", inleder TheFlyingDJ sitt inlägg.

"Vi undersöker fortfarande frågan, men hotellet håller hög standard och inget av de 24 EPL-lagen har hittills nämnt mögelproblem på något sätt. Eftersom s1mple har bott på hotellet sedan gruppspelsmatcherna arbetar vi med hotellet för att identifiera hur det specifika rummet utvecklade mögelproblem", fortsätter han.

Pro League-slutspelet drar igång under tisdagen men s1mple och hans Natus Vincere spelar sin åttondelsfinal mot Heroic först på onsdag klockan 19:00.

Artikelbild: Stefan Romare och s1mple/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..