×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Danska spelarens svar på fuskanklagelserna: "Är bara så mycket smartare än de flesta"

1
Ecstatic-spelaren Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen tar fuskanklagelserna med ro.
När det danska laget ECSTATIC oväntat besegrade Major-sensationen Bad News Eagles i gruppfinalen av Republeague anklagades den danska spelaren Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen för fusk, rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk. En av personerna som anklagade dansken var streamern MiryAlbania som på sin stream visade upp vad han ansåg vara ett misstänkt play.


Efter anklagelserna valde den danska spelaren att ta till Twitter för att svara på anklagelserna som 28-åringen minst sagt verkar ta med ro. I en tweet refererar 28-åringen till ett uttalande han gjorde i januari efter att då också ha blivit anklagad för att fuska.

"Om du tror att jag använder någon form av fusk och läser det är, så är jag ledsen över att meddela att jag bara är så mycket smartare än de flesta", skriver han.


Genom söndagens vinst mot BNE toppar Ecstatic grupp A i turneringen och är därmed klara för semifinal i turneringen. Grupp B, där både Ninjas in Pyjamas och Fnatic är lottade till, spelas under nästa vecka.

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO och Pressbild/Ecstatic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..