×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

xQc ragequitar Twitch Rivals efter påstått fusk: "I don't give a fuck"

1
Felix "xQc" Lengyels Twitch Rivals-kontrovers fortsätter efter Elden Ring-incidenten.
Twitch-ikonen Felix "xQc" Lengyel bestämde sig för att ALT + F4 under ett Twitch Rivals-event i Elden Ring efter fuskanklagelser.

Det var under en duell mot VTuber-stjärnan girl_dm_ som incidenten tog plats efter att xQc använt ett defensivt föremål innan fighten som fick admins tillkallade för att bestämma tillvägagångssättet för matchen.

Administratören bestämde för att ge motståndaren en fri attack på xQc och låta buffen löpa ut för att sedan återuppta fighten, men detta missförstods och skapade en knepig situation.

Efter att VTubern närmar sig för att ge sin fria attack på xQc så följde en attack kort därefter som resulterade i xQc:s död. Trots överklagan från xQc om att spela om duellen bestämde sig administratörerna för att inte göra det på grund av hälsoskillnaden som enligt dem ändå skulle leda till en vinst för girl_dm_.


xQc blev förståeligt upprörd och orerade om situationen i sin chatt som sedan hånades av en moderator för Twitch Rivals som skrev: "'Min streamer bröt mot reglerna och förlorade ändå. Ge honom en rematch'. Chatten, ni är så larviga".

Det var skärmdumpen av kommentaren från moderatorn som visade sig vara droppen som tippade över bägaren och ledde till att xQc gav upp och ALT + F4:ade i frustration.

- Hur förlorade jag, vi avslutade inte ens matchen? Det är så ironiskt, hon bröt ju också mot reglerna och bara jag blir bestraffad? Jag skiter i det här, det är lugnt, de kan behålla det... Jag bryr mig inte ett skit", kläcker stjärnan ur sig efter att ha sett kommentaren.


Artikelbild: xQc/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..