×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ännu en fuskskandal i Valorant-scenen — två spelare stängs av i tre år: "Hade ingen aning"

1
För andra gången på kort tid tvingas Riot Games att banna spelare för att ha fuskat i tävlingsmatcher.
Riot Games tvingades igår att stänga av två spelare för att ha fuskat i kvalet till den regionala Valorant-ligan i DACH-området. Fuskarna straffas genom att stängas av från alla Riot-tävlingar i tre år, meddelar ligan genom ett uttalande på Twitter.

I uttalandet står att läsa att två spelare i laget ATFinest stängs av för att ha brutit mot ligans regler om fusk. ATFinest hann vinna två matcher i kvalet och lyckades genom det ta sig till sextondelsfinal innan fuskarna ertappades.

En av de avstängda fuskarnas lagkamrater hävdar på Twitter att övriga spelare inte visste om att de spelade med fuskare. Enligt spelaren, som själv inte blivit avstängd, utgjordes laget av en mix som sattes ihop kort innan kvalet.

"Snälla, se inte på mig som någon som stöttar fuskare. Vi spelade kvalet som en mix och jag hade ingen aning om att de fuskade. Jag vill be om ursäkt till alla som jag spelat mot under den här korta tiden", skriver spelaren.


Problemet med fuskare i Valorant-scenen har den senaste tiden visat sig vara utbrett. Så sent som för ett par dagar sedan tvingades Riot att diskvalificera ett lag på grund av att en spelare i laget fuskat i det vietnamesiska VCT-kvalet.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..