×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Bad News Eagles skräller igen — vidare till Legends Stage

2
Det kosovanska skrällagets askungehistoria fortsätter.
Bad News Eagles är sensationellt klara för Legends Stage i Majorn. Detta då laget vann dagens ödesmatch mot Made in Brazil med 2-1 i kartor.

Det kosovanska skrällaget har tagit CS:GO-scenen med storm och får alltså fortsätta sin magiska Major-resa. Laget har tagit sig hela vägen från de öppna Major-kvalen till en plats bland turneringens 16 främsta lag.

För MIBR innebär förlusten att lagets insats i Majorn är över. Laget är ute ur turneringen efter att ha förlorat mot BNE, Astralis och Outsiders.


Trots en fin inledande CT-sida från Bad News Eagles på Nuke lyckades MIBR ta hem kartvinsten på den första kartan. Brassarna vände 4-11 till vinst med 16-13 efter att ha stängt ned bombsiterna totalt i den andra halvleken.

BNE kvitterade matchen genom en till synes bekväm vinst på lagets egna kartval Ancient. Dionis "sinnopsyy" Budeci och Rigon "rigoN" Gashi var båda fenomenala på kartan och noterades för 26 respektive 23 kills.

På Vertigo fortsatte BNE-duon att imponera. Efter att ha vunnit nio rundor på CT-sidan lyckades laget ta över helt som anfallare och säkrade kartvinsten med 16-10.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..