×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Bad News Eagles vinner mot Imperial Esports — tar jättekliv mot Legends Stage

1
Det kosovanska skrällaget är nu bara en seger ifrån att säkra en plats i Legends Stage.
Bad News Eagles tar en blytung seger i jakten på en plats i Majorns Legends Stage. Laget vann över det brasilianska superlaget Imperial Esports med 16-12 på Vertigo efter en ruggigt stark CT-halva.


BNE-spelaren Genc "gxx" Kolgeci stod för en makalös insats i den första halvleken på Vertigo. 23-åringen dominerade totalt på CT-sidan och ledde med sina 27(!) kills BNE till en halvtidsledning med hela 13-2.

Imperial vann den andra halvlekens pistolrunda och konverterade övertaget till ett ordentligt försök till comeback. Försprånget från den första halvleken visade sig dock vara alldeles för stort för brassarna att ta igen. Bad News Eagles kunde till slut stänga matchen och gxx noterades för sammanlagt 33 kills.



Mötet mellan Team Spirit och Eternal Fire, som startade samtidigt som matchen mellan BNE och Imperial, slutade med vinst för Spirit. De båda lagen höll jämna steg med varandra men det ryska laget var snäppet vassare på Dust2.

Resultaten innebär att både Bad News Eagles och Team Spirit tar ordentliga kliv i jakten på en plats i Legends Stage. De båda lagen har nu två vinster och en förlust vilket gör att de har chanser på sig att vinna sin tredje match och därmed säkra en plats i Legends Stage.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..