×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Ninjas in Pyjamas i stekhett nordiskt derby — kan säkra plats i Majorn

2
Om NIP besegrar Copenhagen Flames är laget klara för Majorn i Antwerpen.
Svenskarna i Ninjas in Pyjamas fick en perfekt start i det europeiska Major-kvalet. Laget vann bägge sina inledande bo1-matcher mot Team Endpoint och Bad News Eagles under gårdagen och har därmed möjlighet att säkra en plats i Majorn redan på kvalets andra dag.

I dagens bo3-möte ställs svenskarna mot det danska laget Copenhagen Flames. Precis som NIP vann danskarna bägge sina bo1-möten igår när man besegrade Sprout och Sinners.


NIP och Flames har mötts en gång tidigare under säsongen och då var det danskarna som drog det längsta strået. Under play in-fasen till IEM Katowice i februari vann Copenhagen Flames med 2-0 i kartor efter att Rasmus "HooXi" Nielsen och Nico "nicoodoz" Tamjidi dominerat varsin karta.

Sedan dess har Ninjas In Pyjamas stuvat om i femman. Love "phzy" Smidebrant har bytts ut mot en av Sveriges bästa spelare i Ludvig "Brollan" Brolin, en ändring som kan vara tillräcklig för att matchbilden ska bli helt annorlunda.

Alla omgångens matcher i det europeiska Major-kvalet


Matcher mellan lag som vunnit en match och förlorat en match

Både vinnaren och förloraren i dessa matcher kommer att få spela i nästa omgång. Dessa matcher spelas i bo1-format.



Matcher mellan lag som vunnit två matcher

Vinnaren i dessa matcher säkrar en plats i Majorn. Dessa matcher spelas i bo3-format.



Matcher mellan lag som förlorat två matcher

Förloraren i dessa matcher är utslagna ur kvalet. Dessa matcher spelas i bo3-format.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..