×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Succé för NIP i Brollans premiär — vinner bekvämt mot Endpoint

2
Ludvig "Brollan" Brolin imponerade i sin första match som Ninjas In Pyjamas-spelare.
Ninjas in Pyjamas inleder det andra europeiska Major-kvalet på bästa möjliga vis. Laget tog en bekväm 16-8-seger Team Endpoint på Ancient.

Ludvig "Brollan" Brolin stod för en riktigt fin insats i debuten. Den svenska stjärnan noterades för 24 kills, vilket var mest på servern.

I avsaknad av en dedikerad AWP-spelare var det primärt Patrick "es3tag" Hansen som greppade AWP:n för NIP. Dansken gjorde bra ifrån sig och noterades för 20 kills under matchen.


Svenskarna öppnade matchen i rasande tempo. I den första halvleken dominerade svenskarna totalt på CT-sidan och hade efter 15 rundor en ledning med 10-5.

Endpoint spelade upp sig i andra halvleken men försprånget från första halvleken var stort nog för att NIP skulle spela hem kartan.

Senare ikväll spelare NIP sin andra bo1-match i kvalet. Om svenskarna vinner även den matchen kan laget säkra en plats i vårens Major redan imorgon.

Artikelbild: Pressbild/NIP

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..