×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Faze Clan vidare ur play-in — så gick första dagen av IEM Cologne

1
Första dagen av Intel Extreme Masters är färdigspelad och det blev rätt så väntade resultat. Så här gick första dagen och här är dagens matcher.
Under gårdagen startade äntligen Intel Extreme Masters Cologne, den första LAN-turneringen sedan IEM Katowice 2020. För svensk del blev det succé. Ninjas in Pyjamas förlorade inte en enda karta och tog sig vidare direkt till gruppspelet. Samma blev det även för Olof "olofmeister" Kajbjer och Robert "RobbaN" Dahlström och deras Faze Clan som vann mot Complexity Gaming i sin andra match.

Det var ytterligare två lag som under gårdagen säkrade sin plats i huvudturneringen. Team Vitality som har haft ett relativt tufft år vann båda sina matcher och säkrade en plats. Det sista laget som gick vidare direkt från play-in under första dagen var BIG. Två lag fick även lämna turneringen, det var Bad News Bears och Made in Brazil.

Resultat dag 1


Dagens matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..