×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Ninjas in Pyjamas klara för gruppspelet: "Vi möter noobs bror"

2
Ninjas in Pyjamas är förbi play-in-stadiet av Intel Extreme Masters Cologne. Detta efter en säker vinst mot Mousesports. Vi fick höra ett smakprov av lagets kommunikation där Hampus "hampus" Poser var väldigt självsäker.
Ninjas in Pyjamas ställdes i sin andra match av IEM Cologne mot Mousesports. Allt började på det internationella lagets kartval, Mirage. Det var dock NiP som startade starkast genom att vinna de tre inledande rundorna. Mousesports kunde sen vinna två rundor men när det stod 5-2 så steppade Hampus "hampus" Poser och plockade ner tre Mousesports-spelare. Vi fick efter detta höra honom säga: "Vi möter noobs bror". Mouz kunde vinna lite fler rundor men NiP var det bättre laget, 16-8.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Ancient. Det var nu istället Mousesports, och speciellt Robin "ropz" Kool, som vaknade till. Den estländska stjärnspelaren plockade drog fyra snygga HS under pistolrundan. Mouz kunde fortsätta på bra med den energin och fick med sig nio rundor från sin CT-sida. Men när lagen bytte sidor blev det en annan historia. NiP tappade bara två rundor när de började försvara, 16-11 och 2-0 i kartor till NiP. I och med detta är de klara för det riktiga gruppspelet som startar på torsdag.




Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..