×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT inför IEM Cologne: "Jag tror vi kommer ha en fördel"

1
Den första dagen av Intel Extreme Masters Cologne är äntligen här. Först ut är svenska Ninjas in Pyjamas. Vi tog ett kort snack med lagets coach, Björn "THREAT" Pers, inför turneringen.
Idag startar Intel Extreme Masters Cologne. Ett av lagen som är först ut är Ninjas in Pyjamas som ställs mot LDLC. Det svenska lagets coach, Björn "THREAT" Pers, är taggad på att vara tillbaka på LAN.

— Det betyder mycket. Det har blivit väldigt tradigt att spela online så länge. Även om det inte är 100% äkta lan-förhållanden så känner man att atmosfären är annorlunda.

Ninjas in Pyjamas har under majoriteten av coronapandemin spelat turneringar från deras kontor istället för att alla sitter hemma. THREAT tror detta kan ge NiP en liten fördel.

— Jag tror vi kommer ha en fördel, eftersom vi har suttit bredvid varandra länge och är vana vid det. Det är lite samma sak här, man sitter inte mitt emot motståndaren utan i ett annat rum.

Sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz kom in i laget har NiP klättrat på världsrankingen. Något som saknas är dock en vinst. THREAT har nu höga förhoppningar för turneringen.

— Vi har väldigt höga förväntningar, även om vinna blir tufft med alla bra lag som är här. Klarar vi av att ta med oss det vi gjort online till lan så kommer vi gå långt.





Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..