×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är coacherna som INTE utnyttjat coachbuggen

1
Idag kom den första rappporten från ESIC. Denna såg hela 37 coacher bli bannade mellan 3.75 och 36 månader. Det är utan tvekan ett stort slag för CS-communityn men för att ljusa upp vardagen har vi valt att lista de coacher som inte använt buggen.
Det var i slutet av augusti som CS:GO-världen fick en chockande nyhet. Tre coacher hade blivit bannade efter att de använt sig av en fuskliknande bugg. Nu, nästan exakt exakt en månad senare, så har Esports Integrity Commission, ESIC, gått ut med att de bannat hela 37 stycken coacher. Bland dessa hittades dessutom tre stycken svenska profiler, Faruk "pita" Pita, Robert "RobbaN" Dahlström och Christian "chrille" Lindberg.

Det var även andra stora namn som fanns med på listan så som Sergey "Starix" Ischuk, Allan "Rejin" Petersen, Mariusz "Loord" Cybulski och Casper "ruggah" Due. Men för att försöka lysa på denna rätt så dystra dag i CS-världen så har vi på Fragbite valt att lista de coacher som inte utnyttjat buggen. På denna listan hittar vi ett stort gäng svenskar. Vilket utan tvekan är kul att se.

SverigeViktor "vuggo" Jendeby
SverigeAndré "BARBARR" Möller
SverigeRobin "Fifflaren" Johansson
SverigeBjörn "THREAT" Pers
SverigeJonatan "Devilwalk" Lundberg
SverigeAlexander "rdl" Redl
SverigeAndreas "Samuelsson" Samuelsson
SverigeJimmy "Jumpy" Berndtsson
FrankrikeRémy "XTQZZZ" Quoniam
DanmarkFrederik "LOMME" Nielsen
USAChet "ImAPet" Singh
TysklandTobias "tow b" Herberhold
TysklandNikola "LEGIJA" Ninic
StorbritannienJamie "keita" Hall
UkrainaAndrey "B1ad3" Gorodenskiy
FrankrikeMalek "maleK" Bennouioua
BrasilienWilton "zews" Prado
USAEric "adreN" Hoag
DanmarkDanny "zonic" Sørensen
SerbienJanko "YNk" Paunović
TysklandNiclas "enkay J" Krumhorn
SerbienAleksandar "kassad" Trifunović
AustralienChris "Elmapuddy" Tebbit

Det finns såklart väldigt många fler coacher som inte utnyttjat buggen. Kollar vi på Hltv:s världsrankning så har majoriteten av lagen i top 30 inte en coach som utnyttjat buggen. Denna listan är mer till för att ge hopp till fans som kanske tappat lite under denna dagen. 37 coacher har blivit bannade men majoriteten av spelets coacher har inte blivit detta. Här är över är en lista på stora namn som inte använt buggen.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..