×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple: "100% att spelarna visste. Jag tänkte, hur kan sådana noobs slå oss?"

1
Aleksandr "s1mple" Kostyliev menar att spelarna i Hard Legion visste om att deras coach, Aleksandr "zoneR" Bogatiryev, använde sig utav buggen. Detta skriver den ukrainska spelaren i ett inlägg på Twitter. Han förstod inte hur dessa "noobs" kunde vinna mot Natus Vincere.
Under måndagen gick ESL ut med att de och Dreamhack valt att banna tre coacher. Den som fick hårdast straff var Hard Legion Esports coach, Aleksandr "zoneR" Bogatiryev. En av matcherna där han ska ha använt sig utav buggen var mot Natus Vincere. Detta enligt en Tweet av Aniket Raj, något som Michal Slowinski också har bekräftat. Hard Legion vann matchen mot Navi med 2-0 i kartor. Videon från detta går att se i videospelaren ovan.

Natus Vinceres stjärnspelare, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, har nu också gått ut på Twitter med tankar kring detta. Han menar att Hard Legion-spelarna visste om att coachen utnyttjade buggen. Han skriver i Tweeten att han inte förstod hur "sådana noobs" kunde vinna mot dem. Hard Legions coach, zoneR, blev bannad i 24 månader av ESL och Dreamhack efter att han hade utnyttjat buggen på sex kartor under tre olika matcher i ESL One Road to Rio.

s1mples tweet är översatt från ryska

Visste spelarna om att coacherna använde buggen?

1066 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..