×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

JW om coachbuggen: "That is pure cheat, that is wallhack"

2
I det senaste avsnittet av Duncan "Thorin" Shields och Jason "moses" O'Tooles talkshow Counter-Points klev Jesper "JW" Wecksell in som gäst. I avsnittet pratar de mycket om coachbuggen som har chockade hela esportvärlden, den svenska CS-scenen och mycket mer.
Duncan "Thorin" Shields och Jason "moses" O'Toole har länge haft show som går under namnet "Counter-Points". I det senaste avsnittet tog de in den svenska spelaren Jesper "JW" Wecksell som gäst. Den första tredjedelen av showen fokuserar på coachbuggen som chockade CS-världen. JW menar att användandet av buggen är fusk.

De pratar också om den svenska CS-scenen. JW säger där att det inte finns så mycket talanger precis under toppskiktet. Detta är en anledning till att alla de tre profilerna är förvånade över att Dignitas bänkade Richard "Xizt" Landström och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Hela avsnittet går att se i videospelaren här under.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..