×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pita riskerar att bli bannad — använde coachbuggen

1
Den svenska coachen Faruk "Pita" Pita har gått ut med att han använde sig utav coachbuggen. Detta i en match under ESL Pro League 2018 mot Mousesports. Han riskerar nu att bli bannad som tre andra coacher redan har blivit.
ESL gick tidigare i veckan ut med att de, tillsammans med Dreamhack, valt att banna tre coacher. Detta efter att de utnyttjat en bugg som gjorde att de fastnade någonstans på kartan. Detta gjorde då att de kunde få information som de inte borde ha fått. Nu väljer en annan coach att gå ut och erkänna att han använt sig utav buggen. Detta är ingen annan än svenska Faruk "pita" Pita.

Det är i en Twittlonger som pita erkänner att han använt sig utav buggen. Detta ska ha varit under ESL Pro League 2018 mot Mousesports. Han skriver i Twittlongern att det ska ha varit 5-6 rundor. Han ska direkt efter detta ha kontaktat Valve om detta men inte fått något svar. Han ber nu om ursäkt för sina handlingar och accepterar om han blir straffad för det.

Borde pita bli bannad?

1304 personer har röstat

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..