×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

RobbaN om bannen: "Jag känner att det är helt orättvist"

1
Tidigare under dagen blev 37 coacher bannade av ESIC. Den av dessa var svenska coachen Robert "RobbaN" Dahlström. Han blev bannad i 5.5 månader men han menar att detta är orättvist. I en Twittlonger ger han nu sin sida av historien.
Idag kom dagen många har väntat på. ESIC har under en månad gjort en utredning om coachbuggen som blev upptäckt i slutet av augusti. 37 coacher har nu blivit bannade och en av dessa är svenska coachen Robert "RobbaN" Dahlström. Han ska ha använt buggen i en match mot Astralis under 2017 när han var coach för Faze Clan. Enligt ESIC ska han ha använt buggen under en hel karta. För detta blev han bannad i 5.5 månader.

RobbaN har nu i en Twittlonger berättat vad som hänt. RobbaN beskriver hur han gick in på servern och fastnade direkt över A-siten på Train. Han försökte reconnecta men fastnade direkt när han anslut sig till servern igen. Han skriver att han då hoppades på att han skulle återgå till att bara se sina spelares vyer när matchen startade men detta hände inte. Han ska då ha berättat detta för spelarna och valde att mutea sin mikrofon och inte prata under hela kartan.

Faze Clan förlorade kartan med 16-1 och efter detta gick matchen vidare till Nuke. Då menar RobbaN att allt ska ha gått tillbaka till vanligt. Han trodde då att det var en engångsföreteelse. Dagen efter ska det dock ha hänt igen. RobbaN ska då ha kontaktat admin och berättat att detta hänt även dagen innan. Han ska då ha bett dessa admins att utreda detta. Han ska också ha skärmdumpar från denna konversationen.

Han skriver att han känner sig äcklad över att vara på samma lista som folk som medvetet använt buggen och fuskat. Han skriver också att han känner att han blivit orättvist behandlad då han försökte få bort buggen, utnyttjade den inte och även kontaktade admins direkt. Han ber också om ursäkt till Faze Clan för att deras varumärke har blivit en del av denna utredning.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..