×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nominerade till Årets Annonskampanj - stort tack!

1
Många av er minns säkert när vi på Fragbite skickade en datorspelande kille från Spånga till Sydamerika för att skämma ut sig själv på en hinderbana. För att färska upp minnet lite var det Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som åkte till Argentina för att vara en del av Wipeouts vinterupplaga.

Christophers hysteriskt roliga insats sågs av en stor mängd människor, både svenska och utländska, vilket gjorde att det blev det mest sedda videoklippet på Kanal5:s webbTV-kanal den månaden.

Nu har Fragbite/Nyheter24 tillsammans med Kanal5/Wipeout blivit nominerade till Årets Annonskampanj, något värmer så sjukt jäkla mycket. Detta skulle givetvis inte ha hänt utan er, användarnas, uppskattning av kampanjen.
Motivering: En välintegrerad kampanj som tar subkulturen gamers på allvar och plockar upp deras kändisar in i den riktiga världen. Genom att aktivt jobba med det redaktionella innehållet skapar Nyheter24:s undersajt Fragbite goda resultat för Kanal 5:s säsongspremiär.
Det känns så underbart att man kan visa att annonskampanjer inte bara är reklambanners och pop-ups, utan även något grövre som alla parter kan uppskatta. Vi har länge känt att vi kan ha förbannat roligt samtidigt som vi tågar framåt i världen, och nomineringen är ett kvitto på det.




Så ett stort tack till alla som visade uppskattning för kampanjen, och nu djävlar ska vi ta hem förstapriset!

Det är värt att notera att Nyheter24 även låg bakom Next In Football, som fick den andra av tre nomineringar. Både Fragbites kära Henrik "ekivok" Nilsson och undertecknad var med och jobbade på den kampanjen!

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..