×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

GeT_RiGhT medverkar i Wipeout

1
Idag har Fragbite det stora nöjet att gå ut med att vi tillsammans med Kanal5 skickar den prisbelönte världsstjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund till Argentina i Sydamerika. Varför? För att han skall medverka i nästa års vinterupplaga av Kanal5:s kritikerrosade TV-program Wipeout!
Under sju dagar kommer Christopher att befinna sig i Argentina för att uppleva den häftigaste resan han någonsin fått åka på under sin gaming-karriär. Under denna period kommer han kontinuerligt uppdatera sin Facebook och Twitter med alla härliga upplevelser han får under resans gång.



Fragbite kommer att ha en egen avdelning för den världsberömde 21-åringen där ni ständigt kommer att få en personlig uppdatering om hans vistelse i Sydamerika. Denna sida kan ni hitta genom att klicka på bilden nedan.


Så följ med GeT_RiGhT på hans häftiga resa mot humor och förödmjukelse via Our man in Argentina!

214 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 214 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..