×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

kennyS surfade på publiken efter vinsten i Tours

0
För G2 gick drömmen om att vinna på hemmaplan i uppfyllelse, och Kenny "kennyS" Schrub firade genom att surfa på åskådarna.
Jag kan tänka mig att många fransmän, både spelare och fans, bet på naglarna efter att den första omgången spelats klart på DreamHack Tours i helgen. Båda franska lagen, G2 Esports och EnVyUs, förlorade sin öppningsomgång. Med andra ord ställdes de två hemmahoppen mot varandra i en elimineringsmatch.

Det blev som bekant G2 Esports stod som segrare av DreamHack Tours. Trots att de förlorade sin första omgång mot Tricked, vilket tvingade dem att slå ut landsmännen i EnVyUs, gick de hela vägen förbi Tricked (revansch är trevligt), mousesports och till sist HellRaisers.

Det var ett tag sedan något lag vann en internationell turnering på hemmaplan. Om man bortser från att TyLoo vann den inte alltför internationella turneringen China Cup 1 kan jag inte minnas något scenario efter det att NiP Gaming vann DreamHack Masters Malmö i fjol. BIG var nära i Leipzig, SK var nära i São Paulo och Virtus.pro var inte-så-nära i Katowice. Jag antar att OpTics vinst av Eleague Season 2 kan räknas, men då var det ju "bara" två från USA i laget.

Extra kul för G2 är att detta är deras första vinst tillsammans. Det började knapert för femman, men som många förutspådde har de verkligen funnit formen efter lite tid tillsammans. Det såg vi redan på StarSeries-finalerna i Kiev där de gick spikrakt till slutspel via tre vinster, men föll till FaZe (som sedan vann turneringen) redan i kvartsfinal.

Ja, dessa fransmän har definitivt tagit platsen som etta i sin nation. Sakta men säkert går de även mot världsettan, men de har fortfarande mycket att bevisa för att norpa den positionen.

Also: Hur härligt är inte det här klippet?

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..