×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Gamerz visar att det finns starkt underhållningsvärde utanför toppskiktet

1
Vid sidan av den otroliga VM-finalen spelades en näst intill lika rafflande match ute i Sigtuna, nämligen den mellan Röd och Blå i Gamerz-finalen.
Den första säsongen av Gamerz är avgjord, och det blev Abdisamad "SpawN" Mohameds Team Blue med ensa, Wolfy, Queenix, Limpone och DH som tog hem den otroligt jämna finalen och säkrade därmed proffskontrakt.

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte sett eller följt mycket av den första Gamerz-säsongen. Trots bra tryck i mitt Facebook- och Twitter-flöde har jag aldrig riktigt funnit tiden till att sätta mig in i det. Jag hoppas inte att gänget bakom Gamerz tar det personligt, om de skulle läsa detta, för det handlar främst om tidsbrist. Igår tog jag mig dock i kragen och tänkte att om det är någon kväll man ska kolla på showen är det när finalen spelas.

Jag visste redan att produktionen var snygg, att det fanns en del karaktärer och jag har väl fått en liten "feeling" av hur det fungerar genom att se småklipp lite här och var. Vad som dock slog mig var hur intresserad jag blev av det, detta på väldigt kort tid.

Vid ett tillfälle var jag faktiskt så involverad i finalen att jag glömde bort att Sverige spelade hockey-VM samtidigt. När den tredje kartan höll på att avgöras spelades även övertiden i VM-finalen, och jag kom på mig själv att vara osäker på vad jag faktiskt ville kolla på. Det blev en del hoppande mellan tabbar.

Det går ju inte att argumentera mot att det är en lägre kvalitet i Gamerz, rent skillmässigt, än vad det är på toppturneringar, men jag glömde ärligt talat bort det under finalens gång. Med berättarteknik och proffsig produktion visar Gamerz att CS:GO kan vara extremt underhållande och spännande trots att det är lägre nivå, vilket bådar extremt gott för vår FPS-titels bredd och därmed överlevnad.

Nu återstår att se om dessa grabbar utnyttjar sitt kontrakt, om de fortsätter spela ihop eller om någon fått upp ögonen för dem redan. Det ska bli spännande att se vad de hittar på, och jag hoppas att det blir en andra säsong av Gamerz!
Vad är Gamerz?
"The 12 greatest talents will live in Gamerz House where they will, with professional help, be drilled to maximize their abilities. These talents are tested and challenged daily in live broadcasts of matches and challenges. Anything can happen and no one is secure on their way towards the final objective where five lucky winners will be awarded a six- month professional contract."

Saxat från Gamerz.global.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..