×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Gux slutade verkligen på topp

2
Att Rasmus "Gux" Ståhl nämns i en rubrik gör mig glad, och det får mig att minnas hur fruktansvärt bra han fortfarande var när han faktiskt la av.
Jag har skrivit om det förut, men jag älskar verkligen hur Rasmus "Gux" Ståhl vann två turneringar och blev krönt MVP i sin absolut sista CS 1.6-turnering som han spelade. Det var på DreamHack Summer 2012, där hans Fnatic vann både huvudturneringen och EsportSM. Det finns ett gammalt, ganska vimsigt, blogginlägg jag skrivit om att "lägga av på topp", men jag kände att det handlade om allt och ingenting — inget jag vill återpublicera i bloggen.

Istället tog jag mig på att skriva en krönika på engelska, på Fragbite.com, där jag beskriver hur det såg ut när Gux faktiskt lade ner. Hoppas det är läsvärt!

Klicka på bilden för att komma till krönikan.
Klicka på bilden för att komma till krönikan.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..