×
Hello world
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skadoodle återvänder till Cloud9

CS | USA
Tyler "Skadoodle" Latham är tillbaka efter sin akuta sjukhusvistelse där han brottades med inre blödningar. Läget ska nu vara stabilt och spelaren återvände till Cloud9 under nattens ESL Pro League-matcher.
idag 11:07
1 0

Sponsrat inlägg av Yoggi Yalla

NiP får sista inbjudan till cs_summit

CS | Counter-Strike: GO
Dubbelt svenskt väntar i cs_summit efter arrangörerna offentliggjort det sista laget som fått en inbjudan till turneringen, nämligen NiP Gaming.
igår 18:01
1 7

Hiko inte längre en del av OpTic

CS | USA
Under gårdagen stod det klart att Spencer "Hiko" Martin inte längre kommer spela för OpTic Gaming, nyheterna kommer inte långt efter det att Luis "peacemaker" Tadeu lämnade organisationen under föregående vecka.
igår 11:56
1 8

NiKos imponerande AWP-runda mot Na`Vi

CS | Video | Highlights
Nikola "NiKo" Kovač spelar hem första rundan för sitt FaZe Clan under gårdagens ESL Pro League match mot Na`Vi.
igår 11:27
1 0

Fnatic säkrar dubbelt svenskt på StarSeries-finalerna

CS | StarSeries
Gårdagens match mellan Fnatic och HellRaisers var en rysare med en mardrömsstart för den svenska femman. Rysaren fortsatte i det nordamerikanska kvalet under nattens match mellan Renegades och CLG.
2017-03-21 14:30
1 3

Maikeleles nya lag presenterat — har signat för Dignitas

CS | Europa
Det var för tre månader sen som Dignitas tog farväl av den danska laguppställningen som istället gick till North. Nu står det klart att den brittiska organisationen plockar upp före detta FaZe-trion Mikail "Maikelele" Bill, Ricardo "fox" Pacheco och Joakim "jkaem" Myrbostads nya lag.
2017-03-20 23:01
4 25

Xerm: "CS:GO är ingen AAA-titel och ska aldrig ha några sådana ambitioner."

CS | Krönika
Den 21 augusti 2017 fyller Counter-Strike: Global Offensive fem år. Då har spelet passerat drygt hälften av den tidsperiod som föregångaren Counter-Strike 1.6 var på tapeten. Är det dags att tänka på en uppföljare redan nu? Kan Valve behålla kärnan och i stället fokusera på att fortsätta utveckla det nuvarande spelet? Frågorna är många och svaren få, men det är hög tid att börja diskutera saken.
2017-03-20 21:15
1 22

StarSeries, Pro League och ESEA Premier — här är veckans matcher

CS | Counter-Strike: GO
CS:GO-veckan sparkar igång med kvalmatch mellan Fnatic och HellRaisers inför huvudturneringen av StarSeries i Kiev. Utöver denna efterlängtade match väntar ESL Pro League samt ESEA Premier, båda med svenska lag som spelar.
2017-03-20 16:01
1 4

Godsent bland de inbjudna till DreamHack Austin-kvalet

CS | Dreamhack Open
Sex lag har redan mottagit en inbjudan till själva huvudturneringen vid DreamHack Astro Open-stoppet i Austin, Texas. Två platser ska fortfarande fyllas, det via ett europeiskt och ett nordamerikanskt kval. Nu har DreamHack offentliggjort åtta stycken inbjudna lag till de båda lagen.
2017-03-19 23:05
2 1

Fnatic Academy kunde inte rå på TyLoo i China Cup-finalen

CS | Kina
Det blev inte någon ny turneringsseger för Fnatic Academy då de tidigare idag spelade China Cup-final mot kinesiska TyLoo. Svenskarna förlorade finalen med 0-2, det i en match som trots allt bjöd på spänning.
2017-03-19 13:53
1 5

VENT #4: "I dagsläget är [WESA-regeln] overkill"

CS | Video | Vent
Paraplyorganisationen WESA, där bland andra ESL ingår, ska med en ny regel stoppa personer och företag från att äga mer än ett lag åt gången. Vi diskuterar fördelar, nackdelar och om det verkligen är rätt tid att införa en sådan regel just nu.
2017-03-19 13:40
3 1

Fnatic Academy vidare till slutspel i Kina

CS | Kina
Den första dagen av China Cup 1 är över och Fnatic Academy fortsätter att skörda asiatiska framgångar. Det svenska laget vann sin grupp och är med det klara för slutspel.
2017-03-18 17:04
1 3

Team Liquid tilldelas sista invite-platsen till DreamHack Austin

CS | Dreamhack Open
Deltagarlistan till det kommande DreamHack ASTRO Open-stoppet i den amerikanska delstatshuvudstaden Austin, Texas, fylls i rask takt. Sist ut att erhålla en plats bland de inbjudna lagen blev ett andra hemmahopp, nämligen Team Liquid.
2017-03-18 10:58
1 1
Laddar..