×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Petra ersätter mimi i Dynasty

CS | Nederländerna
Dynasty Gaming har plockat upp Team Expert-spelaren Petra "Petra" Stoker som ersättare för Michaela "mimi" Lintrup, som lämnade organisationen under gårdagen.
idag 13:02
1 0

Dags att kvala till Dreamhack Open Denver

CS | Dreamhack Open
Dreamhack Open Denver närmar sig med stormsteg och arrangörerna har nu släppt närmare detaljer kring kvalprocessen. Två lag, ett från Europa och ett från Nordamerika, avancerar till huvudturneringen.
idag 11:55
1 0

Sponsrat inlägg av Philips

Sponsrat inlägg av Activision

Dynasty nere på fyra — mimi lämnar

CS | Europa
Michaela "mimi" Lintrup har, efter ungefär två år med laget, lämnat Dynasty Gaming. Världens bästa damlag är nu nere på endast fyra spelare.
igår 19:32
1 5

Alternate Attax plockar upp HUNDEN — ersätter crisby

CS | Tyskland
Nicolai "HUNDEN" Petersen har plockats upp av tyska Alternate Attax. Han ersätter Christian "crisby" Schmitt i laget, och väntas spela med dem under den kommande ESEA Premier-säsongen.
igår 17:10
1 0

cadiaN återvänder till Rogue

CS | USA
Danska Casper "cadiaN" Møller återvänder till Rogue och väntas spela med laget i dess ESL Pro League-match mot Immortals om två veckor. Collin "wrath" McSweegan äntrar även han femman på heltid.
2017-09-17 16:27
2 0

Faze Clan till final i New York

CS | ESL One
Som ensamma européer under slutspelet har Faze Clan tagit sig hela vägen till turneringsfinal i New York. Det blev dessutom två oerhört övertalande kartor mot Cloud9, som skickade dem vidare till kvällens final.
2017-09-17 13:45
2 0

Stark insats tar Fnatic till Eleague-slutspel

CS | Eleague
De var piskade att vinna två raka bäst av tre-matcher mot tufft motstånd. Nu står det klart att Fnatic klarade av den uppgiften och därmed kniper den fjärde platsen till slutspelsfasen av Eleague CS:GO Premier.
2017-09-17 11:40
6 2

Team Liquid klara för final efter 2-1-vinst mot SK

CS | ESL One
Den nordamerikanska femman i Team Liquid verkar ha hittat storformen i New York. Laget besegrade under lördagskvällen SK Gaming i turneringens semifinal och är därmed klara för söndagens final.
2017-09-16 22:43
1 0

Tufft läge för Fnatic efter jämn match mot North

CS | Eleague
Den andra veckan av Eleague CS:GO Premier är igång och med det har även Fnatic gjort entré i turneringen. Tyvärr blev det förlust, med minsta möjliga marginal dessutom, och nu är det vinna eller försvinna som gäller för svenskarna.
2017-09-16 15:48
1 1

Faze Clan ensamma européer till slutspel i New York

CS | ESL One
Åtta lag har blivit fyra efter att gruppspelsfasen av ESL One New York avgjorts. Det blev idel framgångar för lagen från de amerikansak kontinenterna, samtidigt som endast ett europeiskt lag tog sig till slutspel.
2017-09-16 15:03
1 0

Tittarguide: ESL One New York

CS | ESL One
Världsettor, formstarka amerikaner och dessutom lite svenskt deltagande. Det är vad ESL One New York har att bjuda på under helgens tre dagar långa turnering på den amerikanska östkusten.
2017-09-15 14:46
2 0

Ursäkta röran — vi bygger om

CS | Blogginlägg
Det har nog inte undgått någon att det skett en del förändringar på Fragbite. När vi i somras tappade vår MVP André stod vi, helt naturligt, med ett stort tomrum. Ingen person kan ersätta honom och det var aldrig vår tanke att försöka med det, han var och är unik. Vad vi som är kvar, i samband med det och andra tapp av mankraft, bestämde oss för var att ta tillfälle i akt och faktiskt fila på en nystart.
2017-09-15 14:40
3 7

Grupp B med Fnatic i helgens Eleague *

CS | Eleague
Eleague är i full gång och nu är det dags för det första svensklaget att göra entré i turneringen. I inledningsmatchen ställs Fnatic mot formstarka North under natten till lördag.
2017-09-14 14:41
1 0

Hellraisers skriver fast kontrakt med woxic

CS | Turkiet
Özgür "woxic" Eke sågs i början av sommaren på tapeten tillsammans med comebackande 1.6-hjälten Rasmus "Gux" Ståhl. Den resan blev dock inte långvarig. Efter en dryg månads provspel med Hellraisers har han nu kritat på som fast spelare.
2017-09-14 11:51
1 0

cogu ersätter kNg för helgens Eleague

CS | Eleague
Efter visumproblem för Vito "kNg" Giuseppe är det nu klart att den meriterade spelaren Raphael "cogu" Camargo gör ett inhopp i Immortals för helgens Eleague-gruppspel.
2017-09-13 10:49
1 5
Laddar..