×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vem ansluter sig till fnatic?

1
Efter att cArn offentliggjorde att han skulle lägga bössan på hyllan efter IEM började snacket direkt – vem ska ersätta?

Till en början gick majoriteten av alla funderingar på en in game-ledare, typ ArcadioN eller pronax. U-sväng som heter duga blev det dock när cArn själv sa att det lutar åt att Xizt tar över den ledande rollen in game, och listan över kandidater att gå med i fnatic utökades något fantastiskt.

Att det skulle vara en dansk
Aktuellt under en senare tid har även ryktet om att mousesports ska lägga ner CS-laget varit, och här om dagen blev det offentligt. När EPS är slut kommer vi inte att se någon bära mouz-tagen igen, en tag som burits av storheter som bland andra Blizzard, Johnny R, gore och Roman R.

Det stod då mellan zonic och karrigan om vem som i så fall skulle plocka fnatic-platsen, och det mest logiska valet skulle väl ändå varit zonic. Även om han inte är lika het individuellt som karrigan har han nog en bättre plats i laget. Rutin och erfarenhet går långt när det karrigan har att erbjuda är en riktigt vass AWP, något fnatic redan har i och med Friis.

Någon zonic blev det dock inte, då han väljer att lägga ner i och med mousesports nedläggning. Tråkigt, men sant. Då är väl karrigan det uppenbara, men enligt källor har inte han tid för CS. Killarna i fnatic är dock inte helt gröna på att komma på ursäkter för att hindra sanningen från att komma fram, så vem vet?

Någon underskattad svensk?
Vi hade ju ryktet om pronax, många har även funderat på BARBARR. Den sistnämnda har jag dock, med min aningen limiterande analysförmåga, svårt att se i fnatic. Anledningen är densamma som varför karrigan skulle vara ett knasigt val. Givetvis kan det vara bra att ha två AWP-spelare, och karrigan är fortfarande duktig med rifles, men det måste väl finnas bättre val... eller?

Norge kommer in och petar?
När man tänker att Xizt tar över in game-rollen kommer han, rent historiskt bevisat, inte att kunna prestera lika grymt individuellt längre. Då funderar jag på vem som skulle vara bättre än självaste kalle från Norge? De har redan en dansk, varför inte slänga in lite norskt också?


Är det någon av herrarna ovan som blir svartorange?

Den forne RAGE- och ESC-spelaren har inte bara lirat med MODDII under 2011, utan gjorde det även extremt bra. Många tyckte till och med att det var just dessa två som bar laget till de imponerande placeringar de uppnådde under fjolåret.

Problemet med att kalle inte får lira för sin far verkar dock kvarstå då han, enligt andra källor, fortfarande inte har faderns tillåtelse. Än en gång, fnatic-killarna har ett ganska grymt pokerface så man vet aldrig!

Comeback? I think not!
Finns ju alltid möjligheter att någon som spelat för fnatic tidigare gör en comeback... men vem i hela världen skulle det vara?

Delpan är väl först och främst utan motivation för CS, och dessutom kan han ju inte vara speciellt bundis med fnatic-organisationen i och med hur han gick till SK Gaming. Ovanpå detta... han är Sveriges motsvarighet till Friis, känns knasigt.

Att pita än en gång skulle få chansen i fnatic tvivlar jag starkt på. Det kändes lite som att han balanserade på ett snöre under sin tid i fnatic, och jag tvivlar på att han kommer tillbaka i och med sin motivationsbrist.

dsn? Archi? ins? Tentpole? MegatoN!?!? Varför i hela friden skulle dessa herrar ens få chansen att komma tillbaka? Bortsett från dsn då, som uppenbarligen kände att hans tid passerat när han lade ner.

SK Gaming har inte överpresterat och i ett sådant lag är allt utom en vinst en förlust, så att säga. Jag tvivlar dock extremt starkt på att någon spelare från det laget skulle välja att gå tillbaka till fnatic.

Lions-spelarna har presterat grymt under den senare tiden, vilket är en bra grund för imperiet att rekrytera från den lilla norska organisationen. Jag tvivlar dock starkt på att någon av dessa fem spelare, som inte bara plockade brons på IEM:s Globala Finaler utan även verkar vara bästa vänner utanför spelet, skulle välja fnatic. Veteranen niko har ju redan nekat fnatic en gång.

Man kan snurra runt i all evighet, men det känns som att man kommer landa på samma slutsats varje gång. Det är inte en svensk spelare som går med i fnatic. Jag skulle personligen lägga mina korvören på att karrigan blir siste man.

Alternativt CHEF-KOCH, men det är nog bara önskedröm.

94 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 94 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..