×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

ESC tar in dansk duo för kalle och pronax

1
Förra veckan ryktades det att kalle skulle lämna ESC Gaming. En stund senare gick även pronax ut med att han ville lämna laget men var bunden till ett kontrakt. Idag står det klart att kalle går inaktiv och pronax får lämna laget och in kommer en dansk duo.
Det är wazorN och suraNga från det tidigare framgångsrika danska laget Full-Gaming som plockar de tomma platserna, vilket gör att ESC Gaming blir ännu mer internationellt.
ESC Gaming
MODDII
BARBARR
tacky
wazorN
suraNga

kalle (inaktiv, backup)
Jny (EPS-inhoppare)
Anledningen till att kalle går inaktiv är att han inte får så mycket tid för CS då han börjar skolan, och även att han inte får spela för sin far medan han fortfarande bor hemma.
The reason I can't play is because I started school again and I work also, so I don't have any time to play at the moment. My father doesn't let me play anymore when I live home, so when I move out maybe you will see me coming back!
Var pronax tar vägen är oklart, men då han ville lämna ESC får man förmoda att det finns en destination även för honom.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..