×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Man kan inte alltid ha rätt...

2
Jag älskar skrällar, och det är något vi fått efter de två första matcherna på DreamHack Winter 2016. Jag kan dock inte hjälpa att känna en liten sursmak i munnen efter att jag kategoriserat både Kinguin och Renegades "chanslösa" i en artikel inför turneringen. Jag har definitivt fått min käft stängd, och jag sitter ner.

Jag pratade med Renegades-spelaren Yaman "yam" Ergenekon efter matchen och han tyckte inte att det var en speciellt stor skräll. Jag ser bara att det stod 4-1 till Cloud9 i vår "Head-to-head"-funktion inför matchen och Cloud9 vann ESL Pro League. För mig är det definitivt en liten chock. Det ligger dock något i att dessa lag möts hela tiden i den nordamerikanska regionen, och det blir väl lite som tidigare när svenska lag lyckats besegra andra svenska drakar. Man har helt enkelt en annan nivå av koll på motståndet.

RUBINO under ångestmatchen mot Kinguin.
Snackade lite med trollet yam efter vinsten.


När det kommer till Kinguins vinst mot Dignitas är det väl inget snack om att det var en skräll. Ruben "RUBINO" Villarroel berättade för oss att de var trötta och lite utstuderade sedan prestationerna på Epicenter och Eleague. Där fortsätter egentligen det här intressant ämnet om att bli utstuderad. Det är ju ett bekant uttryck att det är lättare att ta sig till toppen än att hålla sig kvar, och hur gör man egentligen för att hålla sig kvar? Dignitas har inte haft alltför mycket tid över till att träna och hitta på nya taktiker, utan tvingas antingen köra på "samma gamla vanliga" saker som gjorde dem till Epicenter-mästare, eller helt enkelt improvisera en hel del.

Vi får se hur det blir, det är ju en hel del matcher kvar i turneringen och det finns stora möjligheter för Cloud9 och Dignitas att hämta sig. Jobbigt vore det nog för både Kinguin och Renegades om de förlorade kvällens vinnarmatch, för det blir nog svårt att repetera dagens vinster i ett BO3-format.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..