×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Tunga tittarstatistiken — LEC tappar rejält i popularitet

1
Tittarsiffrorna för säsongsinledningen har inte sett ljusa ut för LEC.
Förra veckan spelades de första matcherna för säsongen i League of Legends europeiska högstaliga LEC. Trots nytt tävlingsformat och nya lag med stor fanbase blev säsongsinledningen inte samma tittarsuccé som förra året, rapporterar analyssajten Escharts.

Enligt sajten var tittarintresset lägre på alla parametrar jämfört med LEC:s vårsäsong 2022. Som exempel kan nämnas att antalet samtidiga tittare i år låg på omkring 295 000 tittare medan samma siffra för LEC:s vårsäsong 2022 var 350 000.

Även om tittarintresset inte var lika stort i början av säsongen är det möjligt att trenden vänder i takt med att säsongen börjar lida mot sitt slut och matcherna blir mer direkt avgörande för tabellens slutskede.

Artikelbild: Kirill Bashkriov/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..