×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenska rookiens succé — etta på topplistan efter första spelveckan

1
Svenska LEC-rookien Martin "Yike" Sundelin fick en succéstart på säsongen.
När vårens LEC-split drog igång i helgen innebar det tävlingsdebut för G2 Esports svenska nyförvärv Martin "Yike" Sundelin. Debuten i LEC kunde knappast slutat på ett bättre sätt för 22-åringen.

Förutom att G2 vann alla tre matcher under den första spelveckan lyckades Yike med bedriften att leverera flest kills av alla spelare i hela ligan, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.. Svensken levererade hela 26 kills under helgen och hade en imponerande KDA på 14.3.

Yike värvades till G2 inför årets tävlingssäsong. Innan spelade den svenska jungle-spelaren i det franska LFL-laget LDLC OC och vann bland annat LFL två gånger och nådde topplaceringar i European Masters.

Med tre spelade matcher toppar G2 tabellen tillsammans med Team Vitality som också vann samtliga sina matcher under den första spelveckan.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..