×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

32-åringens imponerande bedrift — blir äldsta kvinnliga Challenger-spelaren

2
Den tyska spelaren Nicole "Nylana" Kock hyllas för sin imponerande bedrift.
I veckan nådde den tyska streamern och League of Legends-personligheten Nicole “Nylana” Kock Challenger-ranken på de västeuropeiska servrarna. Vad som gör Nylanas bedrift värd att uppmärksamma är att hon både är den första kvinnliga spelaren som nått Challenger under 2023 och att hon med sina 32 år fyllda är den äldsta kända spelaren som nått Challenger.

I en intervju med den grekiska esportjournalisten Rigas "Rigas" Papadopoulos berättar Nylana att hon spelat i elva år och tidigare varit nära att nå Challenger men inte tagit sig hela vägen.

— Jag är bara så otroligt glad. Att spela med och mot så många proffsspelare var superkul och jag har lärt mig mycket, säger hon.

— Jag började som en Silver-spelare i säsong 2 och har gradvis blivit bättre sedan dess. I säsong 8 nådde jag Master för första gången och var en vinst ifrån att nå Challenger, men klarade det inte. Nu, efter elva år, är jag äntligen där.

Hur länge som Nylana kommer att kunna behålla ranken är dock oklart. Under de senaste veckorna har hon haft semester från sitt heltidsjobb och därför kunnat spela betydligt mer än vanligt, när hon går tillbaka till jobbet lär hon få svårt att klämma in tillräckligt många matcher för att behålla ranken.


Artikelbild: Nylana/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..