×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Förra G2-stjärnan avslöjar regelbrott under tävlingsmatch

1
Heretics riskerar nu dryga böter.
Om det är något som proffsenen i League of Legends har så är det regler. Regelboken är otroligt stor och brott mot denna brukar leda till dryga böter. Nu riskerar Heretics att få böter efter att deras AD-carry, Jakob "Jackspektra" Kepple, tagit en paus som han inte var tillåten att ta.

Detta stod klart efter att Marcin "Jankos" Jankowski gått ut med detta i sin stream. Han förklarar där att Jackspektra inte var van vid att spela med 240hz på sin skärm utan ville byta till 144hz och tog en paus för detta.

Pauser är väldigt limiterade i LEC och detta är ett problem du inte får ta en paus för. Detta är något du ska fixa innan. Jankos räddade då situationen genom att säga till admin att det var "skärmproblem". Om Riot Games nu kommer att bötfälla Heretics återstår att se.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..