×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Oro för fuskvåg efter hackarnas storstöld: "Finns en risk"

1
Det finns en överhängande risk för att den stulna koden kan leda till flera nya fusk.
Tidigare i veckan meddelade speltillverkaren Riot Games att bolagets källkod till hela League of Legends inklusive flera antifusk-program stulits av hackare. Nu ökar oron för att stölden ska leda till en ökad mängd fuskande i spelet, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

League of Legends-chefen Andrei "Meddler" van Roon bekräftar i ett inlägg på Reddit att det finns en risk för att hackarna ska använda källkoden för att utveckla nya fuskmetoder i spelen. Detta var också något som Riot uttryckte i sitt uttalande rörande attacken.

"Sanningen är att all exponering av källkod kan öka sannolikheten för att nya fusk dyker upp. Sedan attacken har vi arbetat med att utvärdera dess inverkan på vårt antifusk och är beredda att göra korrigeringar i koden så snabbt som möjligt om det skulle behövas", skriver bolaget.


Artikelbild: Chrstoph Scholz/Flickr och Pressbild/League of Legends

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..