×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

League of Legends stulet från Riot Games — hackare kräver över 100 miljoner kronor

1
Källkoden till League of Legends är nu i hackares händer. Nu kräver de Riot Games på en sjuk summa pengar.
Riot Games sägs ha blivit hackade. Speltillverkarna ska ha fått ett mail där hackare påstår sig ha kommit åt källkoden till hela League of Legends samt källkoden till olika antifusk. Riot Games har också bekräftat att detta har hänt.

Hackarna kräver nu Riot Games på 10 miljoner dollar, motsvarande ungefär 102 miljoner kronor. Ifall Riot betalar menar hackarna att de kommer att radera allt material och att de endast är ute efter ekonomisk vinning. Speltillverkarna skriver dock på Twitter att de inte kommer att betala lösensumman och att spelardata inte har komprimerats.

I brevet skickat till Riot Games är hackarna dessutom lite kaxiga: "Vi skulle vilja påminna er att det skulle vara synd om erat företag blev blottat, speciellt när ni tar stor stolthet i era säkerhetsåtgärder. Det är oroväckande att veta att ni kan bli hackade på bara ett par timmar av på hack på amatörnivå".
Artikelbild: Riot Games, בר, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..