×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Stjärncoachen stal pengar från spelare — stängs nu av på livstid

1
Topplagets sparkade coach kommer aldrig mer att få delta i tävlingssammanhang.
Storlagets TSM:s före detta kinesiska coach Peter Zhang har nu officiellt stängts av från deltagande i samtliga League of Legends-tävlingar. Det meddelade utvecklaren Riot Games under gårdagen.

Tidigare i år anklagades Zhang för flera oetiska handlingar som han ska ha utfört under sin tid som coach för det amerikanska laget. Coachen anklagades bland annat för att ha sålt Hu "SwordArT" Shuo-Chiehs bil för 750 000 kronor och sedan behållit pengarna själv och för att ha stulit omkring 300 000 dollar (~2,0 miljoner kronor) från andra spelare i laget, något som Riots utredning nu också bekräftar.

"Peter Zhang bröt mot LCS:s regler genom att dirigera om spelarlöner till konton som tillhör Peter Zhang och hans medarbetare, genom att vilseleda och underlåta att helt kompensera en före detta TSM-spelare för försäljningen av spelarens bil och genom att be om lån från TSM-spelare och personal", skriver Riot i uttalandet.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..